This blog will be mainly focused on my own experiences with computers and software. Both I am using now purely as a user and hobbyist. Also I comment on interesting news about ICT, privacy and combinations of both. In deze blog zal het voornamelijk gaan over ervaringen met computers en software waar ik tegenwoordig alleen nog hobbymatig mee bezig ben en mijn commentaar op imo interessante nieuwsberichten op het gebied van ICT, privacy en de combinatie van beide.

zaterdag 12 december 2009

Kort nieuws

In The Register het bericht dat hackers kans hebben gezien om root-access te krijgen op de nieuwe Motorola Droid, een Androïd 2.0 toestel voor de Amerikaanse markt maar iets gemodificeerd ook onder een andere naam verkrijgbaar in Duitsland en Italië.

Op PCMAG een bericht dat Apple Nokia, als reactie op een eerdere aanklacht van Nokia, aangeklaagd heeft voor patentinbreuk.

Op Webwereld verder nog het bericht dat Asa Dotzler hoofd community development bij Mozilla geschokt door de uitspraken van een Google topman over privacy, Bing aanbeveelt ipv Google.

Geen opmerkingen:

Zoeken in deze blog