This blog will be mainly focused on my own experiences with computers and software. Both I am using now purely as a user and hobbyist. Also I comment on interesting news about ICT, privacy and combinations of both. In deze blog zal het voornamelijk gaan over ervaringen met computers en software waar ik tegenwoordig alleen nog hobbymatig mee bezig ben en mijn commentaar op imo interessante nieuwsberichten op het gebied van ICT, privacy en de combinatie van beide.

maandag 19 juli 2010

Brein gaat in hoger beroep tegen isp om blokkade torrentsite

Op Tweakers.net het bericht dat de rechter vooralsnog heeft bepaald dat een isp niet gedwongen kan worden om The Pirate Bay te blokkeren. Helaas gaan ze wel in beroep dus het spel is nog niet uit. Aan de andere kant van de oceaan heeft Google soortgelijke problemen met Viacom volgens dit artikel op Lawshucks.com. De totale kosten van de verdediging van Google bedragen nu al ongeveer 100 miljoen dollar!

Iets heel anders, de details worden nog bekend gemaakt maar Craig Heffne gaat op de Blackhat conference deze maand een proof of concept leveren van een aanval op een groot aantal consumenten routers door middel van dns-binding attack te lezen hier.

Geen opmerkingen:

Zoeken in deze blog